Menu

zoeken

MaeykehiemSINT NICOLAASGA - Eelco Stevens en zijn begeleider Siete Hoekstra van Maeykehiem in Sint Nicolaasga hebben donderdag geen Gouden Loeki gewonnen. De twee schitterden in de landelijke IkZorg-campagne. Het reclamespotje eindigde bij de laatste tien kandidaten. 

Een delegatie van Maeykehiem was donderdag bij de uitreiking in Amsterdam aanwezig. ,,Het was een uitnodiging die we uiteraard met beide handen aannamen, want de heren verdienden wel een feestje na alle aandacht”, meldt Maeykehiem op Facebook, ,,De afgelopen dagen hebben we er voor gezorgd dat dit ook echt een feestje kon worden voor Siete en Eelco.” De betrokkenen kregen extra kaarten voor familieleden en extra begeleiding. In Amsterdam was tijdens de uitreiking een rustige ruimte ingericht. ,,Het was mooi om te zien dat het geen vraag was of Eelco mee kon, maar dat iedereen met elkaar keek hoe hij mee kon. Dat is zeker geslaagd! Prachtig gekleed stapten ze in een luxe busje, met dank aan het ministerie en de Ikzorg campagne, naar Amsterdam voor een geweldige avond.”

Maeykehiem won geen hoofdprijs. Die ging naar het reclamefilmpje met de zielige egel Freddy van de Staatsloterij. Maeykehiem treurt er niet om: ,,Voor ons zijn de heren al tijden de winnaar. En niet alleen zij, want zij staan symbool voor alle geweldige cliënten en medewerkers van Maeykehiem.” 

(Foto: Maekehiem)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!