Menu

zoeken

Bregepop Festival 1SCHARSTERBRUG – Zangers Rolf Sanchez en Nielson komen naar Bregepop in Scharsterbrug. Dit in plaats van Jan Smit. De Nederlandstalige zanger heeft te kampen met gezondheidsproblemen. ‘Het kwam voor ons niet als een verrassing’, meldt de organisatie. 'Jan Smit heeft langer gezondheidsproblemen en had in 2019 al aangegeven in het nieuwe jaar weer te kijken naar de mogelijkheden tot optreden.’

De twee zangers die Jan Smit vervangen zijn geen onbekende namen. Nielson heeft verschillende hits gescoord en won prestigieuze muziekprijzen waaronder een aantal Edisons. Nielson speelt zestig minuten live met zijn band. Rolf Sanchez is sinds zijn deelname aan de Beste Zangers ongekend populair. De Spaanstalige zanger met Nederlandse roots trad onlangs nog in zijn eentje voor een uitverkochte AFAS Live-concertzaal.

De line-up van Bregepop is ook dit jaar weer divers. Op het podium staan onder andere BLØF, Lucas & Steve, Miss Montreal, Tino Martin & band, Brennan Heart en Snelle. Het Bregepop Festival vindt dit jaar plaats op 3 en 4 april. Kaarten zijn te koop via www.bregepop.nl.

(Foto: Binne Lauw Katsma)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!