Menu

zoeken

Zakenman 191205SINT NICOLAASGA - De Zakenman valt dit weekend weer op de mat. Dit keer met winterse verhalen. Douwe Sikkes uit Sint Nicolaasga vertelt in de 23e editie van De Zakenman over zijn schaatsenverzameling. De Sint Nykster heeft maar liefst driehonderd paar oude 'redens' bij elkaar gespaard.

Verder op in de krant: Groenzaak Bosma hield een warme winteravond, praalwagen Kosmotronics vertrokken naar Nijmegen en fanfare Crescendo Idskenhuizen doet een oproep voor kerstzangers. In de krant staat ook één zonnig verhaal: de Edwin Stichting heeft sinds kort eigen zonnepanelen.  

Het uitbrengen van de kersteditie is elk jaar weer een hele klus. Inmiddels zijn de eerst gesprekken voor de verhalen geweest en het belooft weer iets verrassends te worden. Zijn er nog onderwerpen die in de kersteditie meegenomen moeten worden, dan hoort de redactie het graag. Graag melden bij Harry en Alie Nota (0513-432491) of mail .

Ook in deze kersteditie is er volop ruimte voor uw persoonlijke of zakelijke Kerst- en nieuwjaarsgroet. Als u foto's meestuurt, dan graag van goede kwaliteit en minsten 1 Mb groot.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!