Menu

zoeken

8K0A0254De 22ste editie van De Zakenman valt komend weekend weer op de mat. De zestienjarige Jun Yi Kunst uit Sint Nicolaasga vertelt daarin over zijn sport karate. Hij traint voor het hoogst haalbare: de wereldkampioenschappen in Japan.

Verderop in de krant: de ouders van de kinderen van de basisscholen De Paedwizer en It Klimmerblêd zijn afgelopen week via een brief op de hoogte gebracht over de mogelijkheden van nieuwbouw van de beide scholen. Verder een artikel over de komst van ruim zestig ondernemers naar het Sint Nykster tegelzetbedrijf Van Veen voor de officiële opening na de verbouwing. De Zakenman is helemaal klaar voor de winter, want ijsclub Donia heeft de pompen van de ijsbaan weer aangezet. 

De redactie is inmiddels begonnen met het samenstellen van de kersteditie. Zijn er nog zaken die meegenomen moeten worden, dan horen we het graag. Lezers kunnen zich melden bij Harry en Alie Nota via telefoonnummer 0513-432491 of mail .

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!