Menu

zoeken

 

141019 nota inbraakSINT NICOLAASGA – Maandagmorgen is in alle vroegte ingebroken bij het Esso-benzinestation in Sint Nicolaasga. Voor ongeveer duizend euro aan tabakswaren is meegenomen. Bovendien is de deur beschadigd.

Op camerabeelden van de inbraak is duidelijk te zien dat twee mannen bijna twintig minuten bezig zijn geweest om binnen te komen Terwijl één man de wacht hield, forceerde de andere de deur. Eenmaal binnen werd de kist met sigaretten meegenomen en vluchtten de daders naar de Tsjûkemarwei en verdwenen uit beeld. Van de inbraak zijn de camerabeelden veilig gesteld en aan de politie overhandigd.

“Dit is niet de eerste keer dat er sigaretten zijn gestolen. Het is voor ons een service, maar het is nu echt tijd om te stoppen met de tabaksverkoop”, aldus de broers Piet en Harry Nota. “We gaan nog in overleg met de politie om de beelden online te zetten. Duidelijk zijn de jonge mannen te zien in hun zwarte jassen  met trainingsbroeken.''

(Foto: De Zakenman)

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!