Menu

zoeken

051019 marktloads 1SINT NICOLASSAGA - De markloads van Hendrik Boonstra verhuist binnenkort naar de Gaastweg. De winkel van voorheen van der Leest wordt komende weken verbouwt en “als alles vlot verloop gaan we per 1 december los”, aldus een enthousiaste Boonstra

Sinds aantal jaren zit de Marktloads op de Kade. Het bedrijf groeide al snel uit haar jasje. Van der Leest is een prachtige zichtlocatie waar ook Hendrika Schotanus een plaatsje in de kelder krijgt.

Hendrika Schotanus in heeft een meubelstoffering en restyling bedrijf, ook voor interieur en styling advies komt ze in de Markloads. Hen3ka.nl,zo haar bedrijf officieel heet, verdeelt haar tijd tussen Joure en Sint Nyk. In Joure zit de ‘bij Bruinsma boppe”

De winkel wordt verdeeld in twee delen waarin ongeveer helft ingeruimd wordt voor de inboedelzaken en de andere helft komen kasten die worden verhuurd . Inmiddels lopen daar de eerst afspraken al en de verwachting is dat de belangstelling groot zal zijn.

“Hendrika en ik hebben er beide ontzettend veel zin in en- we meitsjen der wat moois fan-” verteld Hendrik Boonstra

Lees ook: ,,Hannel op syn Sint Nyksters

 

(Foto's: De Zakeman en onderste foto Hen3ka)

 

 

051019 marktloads 2051019 marktloads 3Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!