Menu

zoeken

190816 Kinderopvang 1SINT NICOLAASGA – Het kinderdagverblijf van SKIK op het terrein van Maeykehiem verhuist naar de Boskrânne in Sint Nicolaasga. De afgelopen tijd is de locatie verbouwd om daar de groepen vanaf 26 augustus te ontvangen. Ook voor de peuteropvang verandert er het één en het ander.

De verhuizing van het kinderdagverblijf bij Maeykehiem zal op donderdag 22 augustus plaatsvinden. De groepen ‘Zon’ – baby’s van nul tot twee jaar – en ‘Maan’ – nul tot vier jaar – zullen op de Boskrânne onderdak krijgen.

Peuteropvang De Bûkemantsjes houdt op te bestaan. Met beide basisscholen in het dorp gaat SKIK namelijk een intensievere samenwerking aan. Dit moet ook de overgang van peuters naar het basisonderwijs laagdrempeliger maken.

Bij de Paedwizer worden de peuters en de buitenschoolse opvang in het speellokaal van de school ondergebracht. Die is afgelopen zomer verbouwd, zodat de peuters op een eigen afgebakend terrein buiten kunnen spelen. Ook de binnenruimte is aangepast.

Voor It Klimmerblêd wordt er na de zomer met de peuteropvang gestart in het voormalige schoolgebouw van De Beuk. Het is de bedoeling dat ook de kleuters en de buitenschoolse opvang later dit jaar naar de locatie aan de Tûke gaan.

De beide peuteropvangplekken hebben nog voldoende plek voor uitbreiding. Aanmelden kan via Skikinderopvang.nl of via 0513-416017. Mailen voor meer informatie kan naar

Lees ook: Peuters en kleuters in De Beuk

(Foto's: SKIK - Locatie Boskrânne)

190816 Kinderopvang



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!