Menu

zoeken

jubileum WSV 2019 320SINT NICOLAASGA -Met een voorbereiding van bijna twee jaar is zaterdagavond is  het 50 jarig jubileum van de Watersportvereniging met een prachtig feest in de tent afgesloten. Met zang van het WSV koor,  de broers Kuipers en een film over het verleden , heden en toekomst kan de WSV terug zien op een geslaagd evenement.

De speciale jubileumcommissie  had kosten nog moeite gespaard om er een fantastisch feest van te maken. Naast officiële zaken was er volop ruimte voor ontspanning voor jong en oud. De Putkapel begon al om 10 uur in het dorp om de mensen te activeren om naar de haven te komen.  Het was dan ook de hele dag bijzonder druk dat al begon bij de vlootschouw van en met de leden. Op het terrein volop vertier, genoeg te eten met bekend “visjes” van . Spectaculair was de demonstratie  met het Flyboarden waarbij de staand op twee enorme waterstralen zweeft boven het water en prachtige sprongen kan maken. Ook de reddingsbrigade was aanwezig voor informatie en leden van de creatheek liet hun prachtige schilderijen tentoongesteld.

WSV voorzitter Bonne Posthuma en jubileumvoorzitter Jacob Jellesma waren na afloop dan ook dik tevreden over het verloop van de dag.  “de watersportvereniging is springlevende  en met al de vrijwilligers binnen de vereniging hebben we goud in de handen hier in Sint Nyk” aldus de glunderende voorzitter Posthuma.

Foto's: De Zakenman)

Van het jubileum hieronder de foto's

ozio_gallery_nano



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!