Menu

zoeken

05111856 PolitiebureauSINT NICOLAASGA - De politie heeft vrijdag in een woning in Sint Nicolaasga een 23-jarige man uit Joure aangehouden. De man wordt verdacht van een geweldsincident in Leeuwarden, waarbij hij met een vuurwapen had gedreigd.
De politie startte een klopjacht, die dus uiteindelijk in Sint Nicolaasga eindigde. Het incident was in de relationele sfeer. De man sloeg vervolgens op de vlucht. Gezien zijn gemoedstoestand, en het feit dat hij zijn enkelband had doorgeknipt, was het de politie er alles aan gelegen om de verdachte in de kraag te vatten. De inzet op de zoektocht naar de onberekenbare voortvluchtige was groot. Ook het publiek werd om hulp gevraagd, zonder dat de burgers in actie moesten komen. 
Hoe de politie achter de schuilplek in Sint Nyk kwam, is nog niet bekend. Naar verluidt was er in de woning verder niemand aanwezig. De man is ingesloten voor verhoor.


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!