Menu

zoeken

190213 Ongeval A6SINT NICOLAASGA - De A6 tussen Lemmer en Joure is woensdagmiddag ruim een uur afgesloten geweest na een ongeval. Net voorbij de oprit vanaf Sint Nicolaasga is vermoedelijk een personenauto achterop een busje gebotst. De exacte oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Meerdere politie-eenheden en twee ambulances kwamen ter plaatse. Het is niet bekend of er ook personen gewond zijn geraakt. De bestuurder van de zwaarbeschadigde personenauto is in ieder geval ter plaatse gecontroleerd. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggesleept. 

Door de afsluiting van de twee rijbanen ontstond een lange file. Het verkeer werd in eerste instantie via de afslag Sint Nyk omgeleid. Later was het advies van Rijkswaterstaat om bij Oosterzee of, als dat mogelijk was, al bij Emmeloord af te slaan. Rond twee uur kon het verkeer over de vluchtstrook het ongeval voorzichtig passeren. 

(Foto's: De Zakenman)

190213 Ongeval A6 2

190213 Ongeval A6 1



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!