Menu

zoeken

08011718ZaklampSINT NICOLAASGA – De inbrekers, waar zaterdagavond een zoektocht in en om Sint Nicolaasga naar was, hebben diverse sieraden buitgemaakt. Dat heeft de politie maandag bekend gemaakt.

De bewoonster van de woning aan de Groenendal kreeg de schrik van haar leven toen ze rond 18.00 uur thuis kwam. Ze plaatse wat goederen op het aanrecht toen ze ineens een donkergetinte man met een bivakmuts voor het keukenraam zag. Vervolgens hoorde ze kabaal uit de slaapkamer hoorde komen. Die ligt op de begane grond naast de keuken. Ze vluchtte vervolgens naar de woning van de buren.

Ze zag de twee mannen weglopen vanaf de Groenendal richting de Venusstraat. Ze kunnen vanaf daar eventueel richting de voetbalvelden zijn gegaan. Door middel van een Burgernet-actie, de inzet van een politiehelikopter en surveillerende agenten werd tevergeefs naar de verdachten gezocht.

De politie heeft ook de signalementen van de inbrekers gedeeld. De eerste man is ongeveer 1.85 meter lang, heeft een donkere huidskleur, droeg een driekwarts donkere jas en een bivakmuts. De tweede dader is met 1,65 meter aanzienlijk kleiner. Hij was donker gekleed en volgens de aangeefster een ‘jonkje’.

Lees ook: Zoektocht met politieheli naar inbrekers



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!