Menu

zoeken

04103007 politie petSINT NICOLAASGA - Drie verdachten van een winkeldiefstal bij de Jumbo in Sint Nicolaasga zijn vrijdagmiddag door de politie in de kraag gevat. Zij bleken eerder ook een diefstal te hebben gepleegd bij de Albert Heijn in Joure. In het voertuig werd de buit, een paar honderd tandpastatubes en luchtverfrissers aangetroffen.

De melding van de winkeldiefstal in Sint Nicolaasga kwam rond tien minuten over vier binnen. Twee verdachten reden in een voertuig weg, één ging te voet de wijk in. De politie konden de verdachten in de auto op de Kerkstraat staande houden. De persoon te voet werd ook snel gevonden.

De drie verdachten zijn voor de winkeldiefstallen aangehouden. De politie denkt dat de verdachten mogelijk ook bij andere winkels hun slag hadden geslagen. Daarom is de politie op zoek naar eigenaren van winkels waar de afgelopen tijd tandpasta's van het merk Sensodyne en Paradontax en/of luchtverfrissers van Ambi Pur zijn weggenomen. 

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!