Menu

zoeken

190117 Ongeval LangwarderdykSINT NICOLAASGA - De politie tast nog in het duister hoe het ongeval van donderdagmiddag op de Langwarderdyk in Sint Nicolaasga precies is ontstaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen, werd de bestuurder niet aangetroffen. Kort daarna meldde zich een veertigjarige inwoonster van een klein dorp in De Fryske Marren zich op het politiebureau in Joure. Zij was bont en blauw door de verwondingen en verklaarde als passagier in de auto te hebben gezeten. De vrouw bleek behoorlijk onder invloed van alcohol te zijn.

'Ondanks een onderbuikgevoel was het voor ons niet mogelijk om de vrouw als bestuurder en verdachte aan te merken', laat de politie weten. Een omwonende had het ongeval bij de politie gemeld. Die hoorde een enorme knal en is op de Langwarderdyk gaan kijken. Daar zag de melder dat de auto dwars op de weg stond en constateerde dat een fikse aanrijding tussen een personenauto en een boom had plaatsgevonden. 

De vrouw die zich op het politiebureau had gemeld is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en is onder medisch toezicht gesteld. De politie is ondertussen op zoek naar getuigen en vraagt mensen, die meer weten over de bestuurder of misschien de aanrijding hebben gezien, zich te melden. Via 0900-8844 of de Facebookpagina van Politie De Fryske Marren.  

Lees ook: Gewonde na klap tegen boom Sint Nyk



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!