Menu

13101460 Agent boeteTJERKGAAST - De politie heeft woensdagmiddag in Tjerkgaast het rijbewijs van een vrouwlijke bestuurder ingevorderd, na een forse snelheidsovertreding.

Agenten surveilleerden op de Straatweg in Eesterga in een onopvallende politiewagen, toen de automobiliste hun inhaalde. Uit de rijstijl en capriolen maakten ze op dat de bestuurster bovengemiddeld veel haast had. De agenten zijn het voertuig blijven volgen. Op de Strjitwei in Tjerkgaast tikte de vrouw een gecorrigeerde snelheid van maar liefst 155 kilometer per uur aan. Ter plaatse is tachtig kilometer per uur de maximale snelheid. 

De overschrijding van 65 kilometer per uur betekende dat de vrouw haar rijbewijs direct bij de agenten kon inleveren. Er is proces-verbaal tegen haar opgemaakt en haar rijdocumenten zijn ingevorderd.

(Archieffoto: Noordoost.nlHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!