Menu

zoeken

bluesbrothers 2018 459SINT NICOLAASGA  - Het concert van de Blues Brothers is zaterdagavond afgesloten met het bekend maken van het bedrag dat met acties en een fantastisch concert is bijeengebracht.  In het bijzijn van de vader van Semmy,  Jan en Grietje Hoogland, waarvan hun dochter Fempke net als Semmy aan hersenstamkanker is overleden beleef de teller stekken op  32.819. euro.

Emoties volop bij het bekend maken van het bedrag   Ouders, de muzikanten , de organisatie en heel veel bezoekers pikten een traantje.  Het werd  in het Zalencentrum een fantastische muzikale show met  Guus Bax als Elwood en Jeroen Hoekstra als Jake in de hoofdrol.

Enorme bewondering ook voor Irma de Vries en Corien Rondaan die  een bijzonder aandeel hadden in het muzikale gebeuren. Ook de band die na 10 jaar in dezelfde samenstelling bijeen kwamen speelden  de sterren van de hemel  in deze muzikale happening.

(Foto's: De zakenman)

Hieronder een impressie van de bijzondere avond

.

ozio_gallery_nano

deel 2

ozio_gallery_nano

 

 

 

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!