Menu

zoeken

sinterklaas 2018 147Sint Nicolaasga – Honderden kinderen en ouders stonden zaterdagmiddag om kwart voor twee klaar om Sinterklaas in het dorp te ontvangen.  Het liep niet allemaal vlotjes  zo was Sinterklaas zijn grote boek vergeten en had een zwarte piet zich verslapen.

Het liep gelukkig allemaal goed af zo was  de Jumbo zo attent om het grote boek speciaal te brengen en was een grote vrachtwagen bereid om de verstrooide zwarte Piet naar Doniahiem  inclusief de staf, net op tijd langs te brengen.  Na het welkom van de wethouder vertrok de stoet naar het Zalencentrum.

In een tjokvol Zalencentrum werd het een groot feest. De prijswinnaars van de kleurplaten kregen allemaal hun prijs en er werd onder leiding van Marga Koopmans er vrolijk gedanst. De stijve spieren van de lange bootreis zijn bij de zwarte pieten wel verdwenen zij moest met het dansen flink aan de bak maar allemaal deden ze erg hun best.

Bij de uitgang was er voor iedereen een zak pepernoten en stond Sinterklaas klaar om met jong en oud  een  vrolijk praatje te maken.

(foto's: De zakenman)

Een fotoimpressie van de intocht hieronder.

ozio_gallery_nano



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!