Menu

zoeken

181012 Poster ExcelsiorOUWSTERHAULE - Muziekvereniging Excelsior uit Ousterhaule verzorgt op zaterdag 3 november een bijzonder optreden. Samen met zanger Syb van der der Ploeg, bekend van De Kast, en regisseur Steven de Jong wordt een uniek Fries filmconcert verzorgd. ‘Film & Muzyk fan Fryske grûn’ wordt in het kader van Kulturele Haadstêd 2018 gehouden.

Tijdens het concert, dat in de Evenementenhal in Joure plaatsvindt, worden op een groot scherm fragmenten uit de bekende films van Steven de Jong getoond. ‘De Kameleon’, ‘Snuf de hond’ en ‘De Hel van ‘63’ zullen voorbij komen terwijl de muzikanten van Excelsior de filmische muziek ten gehore brengen. Het idee is dat het publiek door het beeld en live geluid de films op een bijzondere manier herbeleven. Syb van der Ploeg biedt vocale ondersteuning.

De filmmuziek die tijdens het concert wordt gespeeld, is voor een groot deel gearrangeerd door dirigent en componist Thom Zigterman. Steven de Jong zal tijdens de bijzondere beleving, die tussen 15.00 en 20.15 uur plaatsvindt, ook als gastspreker het woord nemen.

Kaarten zijn te bestellen via www.film-en-muzyk.nl 

(Afbeelding: Excelsior Ouwsterhaule)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!