Menu

Gaastweg winnaar 2018ST.NICOLAASGA – De KPJ  is de winnaar geworden van de Allegorische optocht 2018. De jongeren werden door de jury beloond met 344 punten en dat is precies 13 punten meer  dan het koraalrif van buurtvereniging Op en om é Rijlst.  De derde prijs was voor buurtvereniging Oan ’t Spoar met Spoeket it op de Tjûkemar. De vierde  eerste prijs was voor de lemmerweg met les Miserabels

De spanning was te snijden in een propvol Zalencentrum toe VVV voorzitter de zaal toesprak. De koffer met uitslag werd dit jaar voor de laatste keer naar voren gebracht door juryvoorzitter Henk Laros die na dit jaar het stokje overdraagt aan een nieuwe juryvoorzitter.

De grote winnaar van 2017 DVO lukte het niet om de prachtige prestatie van vorig jaar te herhalen en moet dit jaar met een negende prijs  ( 3A) genoegen nemen

Bij de kleine wagens eenzelfde winnaar als bij de publieksprijs. Ook de jury beoordeelde Pake en Beppe op vakantie met een eerste prijs gevolgd door nr twee Red de bijen.

(foto's: de Zakenman)

 

2018 Uitslag

Hieromder een aantal foto's van de Prijsbekendmaking in het Zalencentrum

ozio_gallery_nano

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!