Menu

zoeken

avondoptocht langwar 2018 45LANGWEER -   De publieke belanstelling van de avond optocht in langweer was groot. De terrassen waren tot de laatste stoel bezet en het was zoeken naar een mooi plaatsje langs de kant in de Buorren. De toeschouwers zagen bij de grote wagens de Alde garde  als winnaar van de optocht 2018 langkomen  De zwarte cross Roller coaster zorgden voor spektakel op hun motoren.

Bij de kleine groepen ging de eerste prijs naar de miljonairs  gevolgd door de Globbetrotters op avontuur.. De derde prijs  was voor de Vitamini.s .  Femke Spannenburg liep  trots met de beker rond voor de eenlingen. .

Bij de grote wagens de Alde garde de winnaar. de tweede prijs  ging naar het prachtige gemaakte draaiorgel "de druiventros". het spektakel van de zwarte cross werd belaaond met de derde prijs.

 

(Foto's : De Zakenman)

lees ook

Fleurige optocht Langweer

Hanen kraaien op Langwarder Merke

Een impressie van de avondoptocht treft u hieronder aan.

ozio_gallery_nano

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!