Menu

zoeken

VVV opbouw 2018 5SINT NICOLAASGA - Als een geoliede machine is het VVV bestuur bezig met het plaatsen van de feestverlichting. Na maanden van voorbereidingen, die veelal achter de bestuurstafel plaatsvinden, is het voltallig bestuur donderdag begonnen met de werkzaamheden in het dorp.

De feestverlichting ligt in een logische volgorde op de wagen waarop de palen in elkaar worden geschroefd. Voorzitter Edith Galama zorgt samen met Age Feenstra dat de vlaggen op de palen komen waarna Tineke Visser handig alles met een grote rol tape de zaak omwikkelt. De tape is maar amper afgesneden of Martin van der Goot en Mick van der Kuyl gooien een enorme zwaai de palen op de schouder om ze vervolgens in de vooraf gegraven gaten zetten. Christiaan Hoekstra stampt de paal stevig vast in het zand en gaat er nog even met de bezem omheen voor de afwerking

Zo heeft iedereen binnen het VVV zijn taak en komt Sint Nyk langzaam in feeststemming voor de Sint Nykster merke .

(Foto's: De Zakenman)

 

VVV opbouw 2018 1VVV opbouw 2018 2VVV opbouw 2018 3VVV opbouw 2018 4VVV opbouw 2018 8VVV opbouw 2018 17



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!