Menu

zoeken

171106 Traumahelikopter.jpgLANGWEER - Een zwemmer moest zaterdagmiddag rond half vier worden gereanimeerd, nadat die in het water aan de Pontdyk in Langweer waarschijnlijk onwel was geraakt. Zijn vrienden konden de jongeman uit het water redden. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe het met de zwemmer is gesteld.

De jongen was samen met vrienden te zwemmen, toen hij plots kopje-onder ging en niet meer boven kwam. Onder andere de blusboot en het oppervlaktereddingsteam van brandweer Langweer werden gealarmeerd. De vrienden konden het slachtoffer boven water krijgen en begonnen met reanimeren. Dat werd door het ambulancepersoneel en de andere hulpverlenders overgenomen.Een traumahelikopter werd voor assistentie opgeroepen. 

Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend gemaakt.

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!