Menu

180710 DFM contactgebiedwethoudersWethouders van gemeente De Fryske Marren hebben hun gebied voor contact met de verenigingen voor plaatselijk belang opnieuw verdeeld. Frans Veltman is actief voor de meeste dorpen in het werkgebied van DeSintNykster.nl, dus in de dorpen Sint Nicolaasga en Langweer en omgeving. Jos Boerland is verantwoordelijk voor contact met de Ouwster-Trijegeaën.


In het verlengde van de wethouders zijn de dorpencoördinatoren actief. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de bestuurders van dorpsbelang. Hendrik Hoekstra is verantwoordelijk voor onder andere de dorpen Boornzwaag, Dijken, Doniaga, Idskenhuizen, Langweer, Legemeer, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Teroele en Tjerkgaast. Karien Aardema voor Ouwsterhaule, Oldeouwer en Ouwster-Nijega.

Individuele burgers kunnen alleen digitaal bij de gemeente aankloppen via een speciaal meldpunt. Daarbij gaat het om meldingen van een kapotte lantaarnpaal, losse stoeptegel en anderszins. De meldingen komen direct bij de wijkbeheerder, die eventuele problemen zo snel mogelijk probeert te verhelpen.

Zie ook:

- Nieuwe indeling contactgebieden wethouders

- De dorpencoördinatoren van gemeente De Fyske Marren

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!