Menu

zoeken

paedwizer 23SINT NICOLAASGA – Met een prachtige sportdag, georganiseerd door studenten  van het CIOS, werden de kinderen van de CBS de Paedwizer vrijdagmorgen  bedankt voor het inzamelen van sportshirtjes voor  Zuid Afrikaanse organisatie Score. De sportdag werd geopend door Foppe de Haan  die jaren lang ambassadeur was van Score.

CIOS studenten Leon Pot en de Sint Nykster Arco Hogeterp zijn drie maanden in Zuid Afrika geweest en hebben, met de organisatie Score, de kinderen uit de  Townships met het sporten  geholpen om een plaatsje in de maatschappij te krijgen.

Na een gezamenlijk warming up dans kregen de groepen  sport opdrachten net als de kinderen uit Zuid Afrika.. Onder Zuid Afrikaanse temperaturen was er veel enthosiasme bij de kinderen.om net als hun leeftijd genootjes heerlijk te sporten.

 

( Foto's: De Zakenman)

paedwizer

Kinderen uit de Townships in de door de Paedwizer ingezamelde sportshirtjes  (foto Score)

 

paedwizer 35

paedwizer 36

paedwizer 41

paedwizer 44

paedwizer 51



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!