Menu

zoeken

280618 wissel 5SINT NICOLAASGA – De vrijwilligers en ondernemers die bezig zijn met de grote verbouwing aan voormalig stationsgebouw De Wissel in Sint Nicolaasga zijn op zoek naar mensen die de komende tijd willen helpen. Vanwege de start van het wagenbouwseizoen is er hulp nodig bij klussen als aftimmeren, het leggen van laminaat, schilderen en overige voorkomende werkzaamheden.

Door de inzet van van de vrijwilligers en de behulpzaamheid van ondernemers is er de afgelopen tijd veel gesloopt en opgebouwd. Het toiletgebouw aan de achterzijde staat, twee bestuurskamers op de eerste verdiepingen hebben vorm gekregen en er is een grote bergruimte op zolder gerealiseerd. Doel is om de jeugd van Sint Nyk voor vele jaren een mooi en veilig onderkomen te geven.

Omdat een groot aantal vrijwilligers de komende tijd aan een praalwagen gaat bouwen, komt verse kracht goed van pas. Door de week wordt er iedere avond vanaf 19.00 uur geklust. Op zaterdag wordt om acht uur ‘s ochtends begonnen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Simon Romkes 06-22456462 of Irene Hogeterp 06-15226564.

Lees ook: Achtergrond: ,,Sint Nyk warber foar De Wissel"

(Foto's: De Zakenman)

280618 wissel 3

280618 wissel 4



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!