Menu

alpe d huzes 2018 9

HUEZ - De vier Sint Nyksters, die komende donderdag deelnemen aan Alpe d’HuZes, zijn dinsdag in de loop van de dag in Frankrijk aangekomen. Woensdag is er nog   getraind en de vier vrienden zijn uiterst gemotiveerd om donderdag de Nederlandse berg een aantal keren te bedwingen .

Nadat zijn vader op 51-jarige leeftijd aan kanker overleed, kwam bij Erol Raposki steeds meer de drang om aan de actie Alpe d'HuZes deel te nemen. De uitdaging werd besproken met enkele vrienden. Morgen wordt die stip op de horizon de werkelijkheid.

Samen met Jasper van Deynen, Ludwig de Wagth en Timo de Winter gaan ze onder de naam 'Challange for JELT' de uitdaging aan. De naam JELT is gekozen uit de eerste letter van de voornamen. Een echt streefbedrag hebben de vier vrienden niet, maar ze hopen op een hoop respons voor hun actie. Er is nog steeds de mogelijkheid om via de website www.opgevenisgeenoptie.nl de vier Sint Nykster financieel te steunen.  

(Foto's: Nynke Hylkema)

alpe d huzes 2018 3 kopie

alpe d huzes 2018 4 kopie

alpe d huzes 2018 5 kopie

alpe d huzes 2018 6 kopie

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!