Menu

zoeken

10041464 aanrijding rws autoSINT NICOLAASGA -  Het verkeer op de A6 tussen Lemmer en Joure heeft donderdag flink last gehad van een ongeval in de ochtendspits. Meerdere auto's zouden bij het ongeval betrokken zijn geweest. Eén voertuig sloeg over de kop en vatte vlam.

Het ongeval ontstond door nog onbekende oorzaak tussen de afrit van parkeerterrein De Lanen en de afslag naar Sint Nicolaasga. Er werd meteen groot alarm geslagen. Politie en ambulances kwamen ter plaatse. 

Ook Brandweer Lemmer werd gealarmeerd. De personen hadden zichzelf al uit de over de kop geslagen auto weten te bevrijden. Het voertuig vatte echter vlam. De brandweerlieden hebben de brand geblust, een nacontrole verricht en vervolgens de afhandeling in handen van Rijkswaterstaat gegeven.

De beschadigde auto's zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. Over eventuele gewonden is niets bekend. Door het ongeval was er geruime tijd sprake van flinke verkeershinder. Ondanks dat één rijstrook was vrijgegeven, ontstond er een kilometerslange file. 

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!