Menu

zoeken

wissel winnaars 2

SINT NICOLAASGA – De jongens en de meiden van de Wissel is het zondagmiddag weer gelukt om een pracht evenement te organiseren voor de jeugd van Sint Nyk en omgeving. Ruim 65 jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar hadden zich in elf teams opgegeven voor de Jeugdsurvival in en rondom het dorp.

Dat het een druilige natte middag was, mocht de pet niet drukken. Het enthousiasme bij de jongens en meisjes was groot. Al bij de eerste hindernis werd de behendigheid op de proef gesteld toen over een touw liggend of hangend de Ald Feart moest worden overgestoken. Terwijl de eerste jongensteams dwars door het water banjerden, gingen de meiden behoedzaam en uiterst voorzichtig over het touw.

Op het ruim vijf kilometer lange parcours waren diverse hindernissen opgesteld waarbij ook de handigheid werd getest door zo snel mogelijk vier velgen onder een auto te monteren.  

Voor de prijsuitreiking had de organisatie de warmte van het voormalige stationsgebouw De Wissel opgezocht, waar alle jeugd een plaatsje vonden. De spanning was van de gezichten af te lezen toen Corien Feenstra de uitslag bekend maakte. Nadat alle punten waren opgeteld was het de jongensgroep 'De Maaskantjes' die de eerste prijs wisten te behalen.    

(Foto's: De Zakenman)

ozio_gallery_nano

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!