Menu

zoeken

12121251 Vrachtwagen zandtransport

UPDATE: 15.06 uur: Vier weggebruikers zijn vrijdagmiddag op de A6 bij Sint Nicolaasga gewond geraakt doordat ze met hun auto van de weg glibberden. Dat gebeurde nadat een vrachtwagen op verschillende plekken tussen knooppunt Joure en de afslag Sint Nicolaasga modder had verloren.

Twee inzittenden van een auto werden met nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. Zij stuiterden met hun auto over de vangrail en kwam op de andere rijbaan terecht. Twee inwoners van Sint Nicolaasga raakten in de slip en botsten tegen de vangrail. Zij kwamen er met schaafwonden van af. Artsen en verpleegkundigen van ambulances en een traumaheli hebben eerste hulp verleend.

De modder kwam uit de laadbak van een gloednieuwe vrachtwagen, waarvan een hydraulische slang losschoot. Het ongeval gebeurde tussen knooppunt Joure en de afslag naar Sint Nicolaasga. Als gevolg van het ongeval ontstond een lange file op de A6. Het verkeer is met borden omgeleid. De brandweerkorpsen uit Sint Nicolaasga en Lemmer verleenden assistentie.

Foto: Noordoost.nl

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!