Menu

zoeken

OpsporingVerzocht tvDe bewakingsbeelden van de inbraak in café Het Wapen van Friesland in Sint Nicolaasga worden dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Twee mannen braken in de nacht van 21 op 22 november 2017 de gokkasten open en namen de inhoud mee.

De beelden komen op televisie, omdat de politie de identiteit van de daders nog niet heeft kunnen achterhalen. Gebruik is dat opnamen van bewakingscamera, zoals die in Sint Nicolaasga, eerst langs de korpsen elders in Nederland laat rouleren. Als dat geen resultaat oplevert, beslist het Openbaar Ministerie of de beelden op Politie.nl en/of Opsporing Verzocht getoond mogen worden. Op 10 januari zijn de foto’s op Politie.nl geplaatst, maar die actie leverde niet de gouden tip op.

De inbrekers kwamen binnen door aan de achterzijde van het pand een raam kapot te maken konden de inbrekers binnen komen. De beide gokkasten stonden in het café zelf, precies in het zicht van de bewakingscamera.

Tips
Wie herkent de mannen of heeft meer informatie over deze zaak? Bel ons op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!