Menu

zoeken

bregepop 2018 3SCHARSTERBRUG – Voor de vijfde keer wordt het festivalseizoen geopend met Brêgepop in Scharsterbrug. Met de uitstekende vooruitzichten met lenteweer belooft het een gedenkwaardig weekend te worden.



De kinderen kregen vrijdagmiddag al een voorproefje van het spektakel op het festivalterrein aan de rand van Scharsterbrug. Er was een poppentheater, springkussen, knutselhoek en het officieuze WK badeendjesvissen. Uiteraard ontbrak op een festival ook voor deze groep de bijpassende muziek niet.

De line-up van Brêgepop is verder veelbelovend. Guus Meeuwis, de Ollebollekes, DJ Paul Elstak en Headhunterz zijn vrijdagavond enkele hoogtepunten. Zaterdag komen niet alleen landelijke namen als Miss Montreal en Praia del Sol langs, ook Friese artiesten als Piter Wilkens, The Bounty Hunters, Vangrail en Frerik de Swetser vullen het afwisselende programma.

Het festivalterrein bestaat uit een live stage, ‘Dance Pallace’, ‘Rock Church’, ‘Feestfabriek’, ‘Schirmbar’, een pub, een huiskamer, een Hollands Café, een ‘rommelhoek’ en een Romneyloods.

(foto's: De Zakenman)

bregepop 2018 1bregepop 2018 2bregepop 2018 4bregepop 2018 5bregepop 2018 6bregepop 2018 7bregepop 2018 8bregepop 2018 9bregepop 2018 10



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!