Menu

zoeken

180309 Ansichtkaart Standpunt

De redactie van lokale nieuwssite DeSintNykster.nl lanceert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen de rubriek 'Standpunt'. De deelnemende partijen is gevraagd naar hun mening over zes lokale actuele thema's. Om de twee dagen verschijnt op DeSintNykster.nl onder het kopje van het verkiezingsnieuws een artikel waarin de standpunten per partij overzichtelijk staan geordend. De volgorde is op basis van loting bepaald. 

Vrijdagavond verschijnt de eerste bijdrage in Standpunt. De partijen geven daarin hun visie op de ontwikkelingen rondom de Tsjûkemar, naar aanleiding van de plannen van de Club van Aanjagers.

Zondagmiddag rond vijf uur worden de meningen over het groenonderhoud en eventuele inzet van chemische middenlen gedeeld. Vervolgens komen de mogelijkheden voor zonneparken (dinsdag 13 maart), recreatieve ontwikkeling van Langweer (donderdag 15 maart), de visie op bedrijventerreinen in de dorpen (zaterdag 17 maart) en de wens voor een aquaduct onder de Skarster Rien (maandag 19 maart) aan bod. 

(Afbeelding: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!