Menu

zoeken

09051955 ambulance ziekenwagenOUWSTERHAULE - Twee voetgangers zijn zondagavond gewond geraakt bij een ernstig ongeval op de Heerenweg in Ouwsterhaule. De slachtoffers werden buiten de bebouwde kom aangereden door bestuurder van een donkerkleurige auto. Die reed door, maar meldde zich later op de avond. Toen was er door de politie al een Burgernet-actie gestart om de persoon te vinden.

Naast de inzet van politiewagens en ambulances kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. De slachtoffers zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie startte daarna een onderzoek. Op de plaats van het ongeval werden diverse onderdelen van de auto gevonden, waaronder een buitenspiegel. 

Een kleine duizend mensen ontvingen een Burgernet-melding. Hen werd verzocht om uit te kijken naar de automobilist in een donkerkleurige personenwagen, die een buitenspiegel mistte. De actie leverde verschillende telefoontjes op. Later op de avond meldde de persoon zich op het politiebureau. Er is een onderzoek gestart. 

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!