Menu

MARBELLASINT NICOLAASGA - Een groot deel van de eerste selectie van voetbalclub Renado uit Sint Nyk, aangevuld met een aantal jeugdspelers, vertrekt donderdag rond het middag uur richting het Spaanse Marbella. Daar wordt een vijfdaags trainingskamp belegd, ter voorbereiding op het tweede deel van het voetbalseizoen.

Samen met de voetballers gaan er ook een aantal vaste supporters mee. waaronder ook de redactie van DeSintNykster.nl. Dagelijks worden berichten op de site gezet zodat de thuisblijvers op de hoogte worden gehouden. Het trainingskamp is een beloning van de hoofdponsor Holiday Ice voor het behalen van het kampioenschap in de vierde klasse.

Het beloofd een intensief programma te worden voor de voetballers. Zo wordt er vrijdagmiddag al gespeeld tegen DVC Delft. Zaterdag staat een pittige training op het programma waarna in de namiddag de wedstrijd FC Luzern tegen Feyenoord wordt bezocht. Mogelijk wordt er ook nog een wedstrijd van SC Heerenveen bekeken, die in de buurt van Marbella ook een trainingskamp hebben.

Zondag is er op het strand van Marbella beachsoccer en beachvoetvolley.  De maandagtraining is ook op het strand waar onder andere Footgolf op het programma staat. De groep wordt in de loop van maandagavond terug verwacht in Sint Nyk.

De weersvooruitzichten lijken prima voor de Sint Nyksters sporters  De afgelopen dagen was er regen maar vanaf woensdag schijnt er de zon. Echt strandweer wordt het echter niet in Zuid Spanje voor de meereizende supporters. De temperaturen komen volgens de berichten niet boven de 17 graden.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!