Menu

zoeken

171027 Basisschool De PaedwizerSINT NICOLAASGA - Christelijke basisschool De Paedwizer in Sint Nicolaasga krijgt een nieuwe schoolleider. Tot en met vrijdag hadden kandidaten de mogelijkheid om te solliciteren op de functie. De huidige schoolleider, Marijke Star uit Joure, neemt om privé-redenen afscheid van de school.

Het College van Bestuur van Meilân, de overkoepelende stichting voor Christelijk basisonderwijs, heeft de vacature samen met een profielschets van de beoogde directeur op de website staan. Meilân zoekt een schoolleider die 'inspirerend, enthousiast en zorgvuldig de gezamenlijke visie en identiteit kan vormgeven en uitdragen'.

Marijke Star stopt officieel op 1 januari 2018, maar haar taken zijn al enige tijd door Jill Hom overgenomen. In onderling overleg is besloten dat zij tot de kerstvakantie vervangend directeur blijft. Er komt voor de ouders nog een gelegenheid om afscheid te nemen van Marijke Star, deelt stichting Meilân mede.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!