Menu

zoeken

wsv jachthaven 2017SINT NICOLAASGA - Watersportvereniging Sint Nicolaasga is op zoek naar een nieuwe havenmeester of beheerdersechtpaar voor de verenigingshaven aan het Westend. John Jonkman heeft te kennen gegeven te willen stoppen. 

Jonkman was sinds 2014 verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het terrein van de watersportvereniging. In 'Het Kompas', het verenigingsblad van de WSV, geeft hij aan na lang wikken en wegen afscheid te nemen. 'Het totaalpakket havenmeester past gewoon niet bij mij', geeft Jonkman als verklaring.

Dat betekent voor de vereniging van 750 leden en 500 ligplaatsen dat er naar een andere havenmeester of beheerdersechtpaar moet worden gezocht. Op de website staat inmiddels een vacature voor de functie. Het is de bedoeling dat de nieuwe havenmeester per 1 januari 2018 aan de slag gaat. Het gaat om een aanstelling voor in eerste instantie een jaar met zicht op een vaste contract. Voorwaarde is wel dat de beheerder of beheerders in de bedrijfswoning op het haventerrein gaat wonen. 

Kijk hier voor de vacature

(Archieffoto's: De Zakenman)

wsv jachthaven



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!