Menu

lemmerweg vernielingen 2SINT NICOLAASGA - Grote groepen feestgangers uit de Zuidwesthoek hebben na afloop van de Sint Nykster Merke voor grote vernielingen gezorgd op de Lemmerweg. Vooral de VVV eigendommen moesten het ontgelden.

Al een aantal jaren is het raak op de Lemmerweg. Feestverlichting worden uit de grond getrokken en overal ligt het bezaaid met groen en glas werk. Met de hekwerken van de gemeente wordt gegooid en belanden in de tuin. Ook bij het ESSO benzinestation op de hoek bij de rotonde zijn vernielingen aangericht.

De taxi’s, die de feestgangers tussen twee en vijf uur 's nachts ophalen, stoppen bij de rotonde waar de feestgangers worden opgepikt. Bewoners proberen het nog in goede banen te leiden bij gebrek aan politie en beveiligers. Een aantal bewoners wil actie ondernemen om dit voor de toekomst te voorkomen. Mogelijk moet er in de vergunningensfeer één en ander beter worden geregeld. Voor de meeste bewoners is de grens in ieder geval bereikt.

(Foto's: De Zakenman)Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!