Menu

zoeken

170906 morgen optocht 2016 209SINT NICOLAASGA - De redactie van DeSintNykster.nl doet donderdag de hele dag weer uitgebreid verslag van de allegorische optocht in Sint Nicolaasga. Ook de andere onderdelen van de Sint Nykster Merke komen ruimschoots aan bod.

De fotografen zullen weer volop beeldmateriaal schieten van alle prachtige creaties die vanaf negen uur op de route worden opgesteld. Bovendien is er een verslaggever op locatie en zullen er weer diverse berichten op de lokale nieuwssite verschijnen. De vele tientallen foto's worden zo spoedig mogelijk in de rubriek Yn 'e Kyk geplaatst. Hier kunt u ook nog de foto-albums van andere activiteiten, bijvoorbeeld de optocht van 2016 vinden. 

Inmiddels is er al een dossier voor de Merke van 2017 aangemaakt, waarin u alle gepubliceerde berichten over de allegorische optocht en andere activiteiten tijdens de Sint Nykster Merke kunt vinden. Het dossier treft u hier aan. Bovendien wordt de link naar het dossier bij ieder bericht over de Merke 2017 weergegeven. 

(Archieffoto 2016: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!