Menu

zoeken

160901 Ochtendoptocht RollercoasterSINT NICOLAASGA - Het televisieprogramma KoffieTijd van RTL4 gaat volgende week de ontwikkelingen rond de allegorische optocht in Sint Nicolaasga volgen. Een cameraploeg kijkt over de schouders van het VVV-bestuur mee als alle optochtwagens worden bezocht.

Iedere dag wordt er tussen tien en elf uur in het televisieprogramma aandacht geschonken aan het Sint Nykster evenement. Op donderdagochtend gaat zelfs een presentator live verslag doen als de praalwagens hun eerste ronden door de straten doen. Het gaat om een presentator van Telekids, voorheen Nickolodeon, meldt het VVV-bestuur op haar Facebook-pagina.

Op de eerste donderdag van september begint de optocht om 10.00 uur. 's Avonds om 20.00 uur worden de publieksprijzen uitgereikt. Een half uur later wordt het startschot voor de avondeditie van de optocht gegeven. 

(Foto: De Zakenman 2016)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!