Menu

zoeken

14081152 Aanrijding Sint NicolaasgaSINT NICOLAASGA - Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in beroep tegen de uitspraak van de rechter voor de aanrijding in augustus 2014 in Sint Nicolaasga. De verdachte kreeg twee weken geleden een werkstraf opgelegd. Het OM is in tegenstelling tot de rechtbank van mening dat er sprake van poging tot doodslag is.

Het OM maakte het beroep dinsdagmiddag bekend. Op donderdag 16 april kreeg de vrouw uit Sint Nyk een werkstraf van 240 uren opgelegd voor de aanrijding van twee jongens in haar woonplaats. De verdachte kwam tot de daad nadat haar honden aanhoudend werden gepest. Eén van de jongens raakte bij de aanrijding ernstig gewond. De rechter kwam tot een lagere straf dan de eerdere eis van het OM voor achttien maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf en drie jaar rijontzegging.

(Foto: Persbureau Noordoost)

Lees ook: Werkstraf aanrijding Sint Nyk



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!