Menu

zoeken

1 braderie 2017 26SINT NICOLAASGA -  Na een druilerige morgen kwam de jaarmarkt na het middaguur echt los.  De jeugd en hun  ouders deden in de ochtend uren alle moeite om hun koopwaar droog te houden. Met meters plastic lukte dit maar moeizaam. Middags kon het plastic aan de kant, met het zonnetje werd jong en oud vrolijk en kon de handel beginnen.

Yn Sint Nyk was dik tevreden over het verloop van de jaarmarkt. De belanstelling voor het evenement was prima,. Rond het middaguur werd het droog en kwam de zon tevoorschijn. Op de Gaastweg werd het gezellig druk en ook de markt van de kinderen begon te lopen. Veel speelgoed werd er verkocht en  sommige kinderen konden het niet laten om de dik gevulde beurs te laten zien.  Ook op het terras bij Het wapen van Friesland liep langzaam vol  en het zonnetje maakte dorstig. 

Om 10 uur werd de oldtimershow geopend en ook hier volop belangstelling voor al het mooie gemotoriseerde  wat Bauke Bos en zijn vrijwilligers hadden georganiseerd. 

De deuren van  hobbywerkplaats waren geopend en ook hier volop belangstelling wat er hier wordt gemaakt door de hobbyisten 

Op facebook van de Sint Nykster een foto impressie.

(Foto's: De Zakenman)

1 braderie 2017 2

1 braderie 2017 7

 

1 braderie 2017 31

1 braderie 2017 53

1 braderie 2017 16

2 braderie thewes 22

2 braderie thewes 28

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!