Menu

zoeken

07012017 VVI 2IDSKENHUIZEN - Een aantal muzikale leden van voetbalvereniging VVI in Idskenhuizen heeft zaterdag een clublied geïntroduceerd. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werd de tekst gepresenteerd. Na één keer oefenen zongen alle aanwezigen uit volle borst mee. Het lied zal tijdens de familiedag van de club opnieuw worden gezongen. Mogelijk volgt er nog een cd-opname. 

De nieuwjaarsbijeenkomst werd goed bezocht. Voorzitter Frans de Vries kon aan de leden vertellen dat het contract met het trainersduo André Semplonius en Johannes Kuperus met een jaar wordt verlengd. Sportief gezien loopt alles namelijk op rolletjes. Het eerste elftal is een stevige tweedeklasser. Ook de andere teams draaien prima in hun klasse mee. Inclusief de teams in de combinatie met buurvereniging Renado in Sint Nicolaasga heeft VVI nog 22 teams.

Voor voorzitter De Vries wat het overigens zijn debuut. Hij sprak voor de eerste keer de leden toe tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Het was even zoeken, maar inmiddels hebben alle elftallen een leider. Met de inzet van veel vrijwilligers is de lang gekoesterde uitbreiding van de kleedkamers inmiddels gerealiseerd. Ook is de bestrating op het terrein aangepakt.

Het bestuur kondigde tevens een onderzoek aan naar de mogelijkheden voor een derde veld. De huidige capaciteit van het complex is voor de vereniging ontoereikend.

(Foto's De Zakenman)

Clublied

Het clublied van Voetbalvereniging Idskenhuizen (VVI)  kan worden gezongen op de wijze van het lied Sound of Silence van Paul Simon en Art Garfunkel.

VVI út Jiskenhuzen
Seis en fjirtich is it jier
Op 16 juny wie 't sa fier
Wyt mei oranje dat is ûs kleur
Mouwen omheech en balje: gjin geseur
Want fuotbal, dat is passy en respekt
Sa is 't mar krekt
By VVI  út Jiskenhuzen
 
De Stripe is ús smûke stee
Yn de rust in bakje thee
En nei ôfrin is it wer in gleske bier
Wan fuotbal dat is passy en respekt
Sa is 't mar krekt
By VVI  út Jiskenhuzen
                                                                                                                                                                                             
 
It gers is grien, de bal is rûn
Dat is wat leeft op dizze grûn
De wille stiet hjir altyd boppeoan
Is 't net hjoed, dan komt it moarn
Want fuotbal dat is passy en respekt
Sa ist mar krekt
Bij VVI út Jiskenhuizen
La la la
Want fuotbal dat is passy en respekt
Sa is 't mar krekt
By VVI  út Jiskenhuzen
 
07012017 VVI 1
07012017 VVI 3


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!