Menu

zoeken

Nog drie dagen hebben lezers van de lokale nieuwswebsite DeSintNykster.nl en dorpsblad De Zakenman de mogelijkheid om een slagroomtaart te krijgen. Voor een bedrag van minimaal 25 euro kunnen ze lid worden van de vriendenclub. Ze ontvangen dan een waardebon, die bij Jumbo Altenburg in Sint Nicolaasga kan worden ingeleverd.

De gestaag groeiende club Vrienden van DeSintNykster.nl en De Zakenman is bedoeld als steun in de rug van de redactie. De vrijwillige bijdragen – met een minimum van tien euro per jaar – worden besteed aan journalistiek arbeid. Voor een lokale nieuwsmedium is dat op zich bijzonder: maar weinig nieuwssites kennen een professionele redactie.

Zakelijke Vrienden
Ook bedrijven en organisaties kunnen lid van de Vriendenclub worden. Hun maandelijkse bijdrage bedraagt 25 euro of – met link naar een eigen website – 30 euro.

De belangstelling voor het lokale nieuws op DeSintNykster.nl is groot. De berichten over onderwerpen uit Sint Nicolaasga, Langweer en omliggende dorpen zijn in het afgelopen jaar 20.000 per week bekeken. Gemiddeld worden iets meer dan twee berichten per dag op de site geplaatst. Het dorpsblad De Zakenman verschijnt tweewekelijks met berichten en achtergrondverhalen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Klik hier voor het formulier!

Ontwerp Vriendenposter: Noordoost.nl



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!