Menu

zoeken

02042952 Poster Word Vriend van A3 500Een slagroomtaart voor elke nieuwe Vriend van DeSintNykster.nl en dorpsblad De Zakenman. Als u zich voor 31 december 2016 aanmeldt als betalende vriend voor tenminste 25 euro per jaar, dan ontvangt u een lekkernij van jewelste.

Onder het genot van koffie en gebak kunt u dan direct het laatste nieuws uit de directe regio lezen.

Met uw jaarlijkse donatie maakt u de verslaggeving van lokaal nieuws mede mogelijk. Het maken van de dagelijkse berichten en verhalen voor DeSintNykster.nl kost energie, tijd en daarmee ook geld. Met deze actie zoeken we betrokken lezers, die het lokale nieuws op waarde weten te schatten. Een jaarlijkse bijdrage van 25 euro is een mooie basis, maar meer mag altijd. Vele kleintjes maken het mogelijk om een dijk van een nieuwsvoorziening op lokaal niveau tot in lengte van jaren te behouden.

De redactie organiseert de wervingsactie onder de vaste schare lezers van de lokale nieuwssite DeSintNykser.nl en van dorpsblad De Zakenman. Ze wonen en werken in de dorpen Sint Nicolaasga, Langweer, Scharsterbrug, Ouwsterhaule, Tjerkgaast, Doniaga, Spannenburg en Idskenhuizen, maar ook ver daarbuiten. In het afgelopen jaar bladerden alle lezers met elkaar een miljoen keer door de pagina's met alle nieuwsberichten.

Een deel van onze lezers is al Vriend Van. Onder hen verloten we ook een slagroomtaart, die tegen kostprijs door Jumbo Altenburg in Sint Nicolaasga beschikbaar is gesteld.

Geef u op als betalende Vriend van DeSintNykster.nl en dorpsblad De Zakenman. Klik hier!



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!