Menu

zoeken

16062156 Zanddepot drijfzandSCHARSTERBRUG - Stoplichten regelen vanaf aankomende maandag het verkeer op de Hollandiastraat in Scharsterbrug ter hoogte van de werkzaamheden aan het nieuwe Knooppunt Joure. De tijdelijke verkeerslichten zullen tot begin februari actief blijven.

Op de plek, tussen het kruispunt met de Haulstersingel en de bocht bij Scharsterbrug, komt een oversteek voor werkverkeer voor de aan- en afvoer van zand en folie. Een verkeersregelaar houdt zich bezig met het fietsverkeer. Bovendien zorgt hij voor de afstemming van de stoplichten om de doorstroming van het reguliere verkeer zoveel mogelijk in stand te houden.

Door de tijdelijke maatregel hoeft de Hollandiastraat, in tegenstelling tot de Haulstersingel, niet te worden afgesloten. Tot eind februari blijft de een snelheidsbeperking op de weg van kracht.

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!