Menu

zoeken

081016 snvv 60 jubileum 51SINT NICOLAASGA - ,,Aan de organisatie is veel voorbij gegaan, ze stonden immers te volleyballen. Dit verdient een afterparty." Het was de reactie van verschillende mensen na afloop van het 24-uurs volleybaltoernooi van SNVV. Het Zalencentrum en de band van onder andere Tjitte Feenstra geven hier op zondag 27 november gehoor aan.

De band wilde nog wel een keer belangeloos optreden. Ook het aanwezige personeel van het Zalencentrum reageerde positief door op de avond pro deo te werken. ,,Het Zalencentrum biedt aan dan een deel van de omzet aan het Foppe Fonds te doneren", leggen Hans en Bernadette Booij van Het Zalencentrum uit.

Vanaf vier uur 's middags is er inloop. Met dit tijdstip wordt er rekening gehouden met de voetbalwedstrijd SC Heerenveen-Ajax. ,,Voor de jongeren gasten zal er een springkussen zijn. Er worden door middel van een beamer foto's getoond, zodat we terug kunnen blikken op het fantastische evenement. We hopen op een gezellig samenzijn met muziek, een hapje en een drankje."

De 24-uurs commissie van SNVV heeft zeer enthousiast op het initiatief gereageerd. Het idee voor het toernooi vloeide voort uit het zestigjarige bestaan van de volleybalvereniging. Met het bijzondere evenement is in ieder geval een kleine dertienduizend euro opgehaald voor het Foppe Fonds.

Lees ook: €12.736,- voor volleybalmarathon

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!