Menu

zoeken

081016 SNVV 60 jubileum 18SINT NICOLAASGA - Het was zaterdagochtend om acht uur dringen geblazen bij de ontbijttafels in de Doniahal. Jumbo Altenburg verzorgde de ochtendversnaperingen bij het jubileum van SNVV. Honderdvijftig hongerige sporters en supporters hadden zich voor het ontbijt aangemeld.

Terwijl de sporters en gasten genoten van het ontbijt volleybalde het SNVV-team vol enthousiasme en opvallend fris om half negen partij zeventien. De familie Gras stond in de startblokken voor de volgende partij van een half uur. Opvallende veel wedstrijden werden door het SNVV team gewonnen. Van de zeventien partijen die tot dan toe werden gespeeld werden er zes verloren waaronder die tegen het eerste damesteam van SNVV. Die bleek duidelijk een maatje te groot. Om vier uur 's middags komt Foppe de Haan naar de Doniahal voor de laatste partij.

De hele dag zijn er nog volop activiteiten rondom het jubileum. Om tien uur start de herfstmarkt en om elf uur geeft de brandweer een demonstratie. 's Middags is er nog een matinee met de Headammers.

 Het  programma voor de zaterdag ziet er als volgt uit:
10:00     Herfstmarkt
11:00     Demonstraties door brandweer Sint Nicolaasga
15:00     Matinee met shantykoor de Headammers
16:00     Aanwezigheid Foppe de Haan en afsluiting 24 uur volleybal
17:30     Dienstenveiling
20:00     optreden SintNykster troubadour ‘IkWillem’
21:30     overhandiging cheque aan de voorzitter van het Foppe Fonds
21:30     Feestavond met Partyband KeK

(foto's: De zakenman)

081016 SNVV 60 jubileum 20

 

 

 

 

 

 

 

 

081016 SNVV 60 jubileum 13

 

 

 

 

 

 

 

081016 SNVV 60 jubileum 25



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!