Menu

zoeken

160908 Voorkant De Zakenman Merke editie.jpgSINT NICOLAASGA - Een stampvol dorpsblad De Zakenman valt dit weekend op de deurmat. Het nieuws van de afgelopen Sint Nykster Merke domineert de kolommen van de zeventiende editie van 2016, die maar liefst twintig pagina's telt. 

'Een explosie van creativiteit' is de titel van het verslag dat door de redactie over de allegorische optocht is geschreven. Daarnaast is er een spread met een selectie van prachtige foto's van de Merke-gezichten. De Zakenman-redacteur Martin de Vries maakte bovendien een dagboek van de drukke week van scheidend voorzitter Peter de Jong voorafgaand aan de climax op de eerste donderdag van september.  

Dat en nog veel meer in De Zakenman editie 17 van aankomend weekend, die vanaf maandag ook online op DeSintNykster.nl staat. Hier treft u alvast de link naar de pdf-bestanden van de afgelopen edities.  

Bent u al betalende 'Vriend van'?

De Zakenman en DeSintNykster.nl hebben u namelijk nodig om de unieke lokale nieuwsvoorziening in stand te houden. Klik hier en bekijk de mogelijkheden voor uw onontbeerlijke bijdrage.

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!