Menu

zoeken

01092016 avondoptocht 5SINT NICOLAASGA - Peter de Jong neemt na de Sint Nykster Merke afscheid als voorzitter van de Vereniging Van Volksvermaken (VVV) in Sint Nicolaasga. Edith Galama neemt het stokje van hem over.

De Jong was tien jaar de voorman van de VVV. Dit jaar stond in het teken van de soepele overdracht. Edith Galama liep zoveel mogelijk mee. Geen overbodige luxe gezien het grote aantal taken en verantwoordelijkheden van de organisatie achter de Sint Nykster Merke.

Peter de Jong is er van overtuigd dat Edith Galama een waardige opvolger is. ,,Eltse foarsitter sil it wer oars dwaan en nimmen is ûnmisber. Edith is bygelyks mear fan it delegeren fan taken en dat is ek net ferkeard. It sil fêst goed komme. De VVV is in geweldige groep minsken, mei syn allen krije we in soad dien. Boppedat sit it draaiboek strak yn inoar."

(Foto: De Zakenman)

01092016 avondoptocht 6

De voorzitters dirigeren de pers naar de winnaars van de publieksprijzen



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!