Menu

zoeken

160901 Ochtendoptocht KPJSINT NICOLAASGA - Een allegorische optocht van een onwaarschijnlijk hoog niveau trok donderdagochtend door de straten van Sint Nicolaasga. Met maar liefst dertien grote en acht kleine wagens had de organiserende VVV haar handen vol aan het in stroomlijnen van het kleurrijke geheel.

Even dreigde er een klein beetje hemelwater naar beneden te komen, maar de weergoden besloten opnieuw om Sint Nyk op de eerste donderdag van september links te laten liggen. De colonne praalwagens stokte even door een pechgeval, maar kon al snel weer in gang worden getrokken. 

De afgelopen maanden hebben veel inwoners keihard gewerkt aan de mooiste creaties voor de 66ste editie van de allegorische optocht. Een enorme inspanning voor in totaal slechts vier plaatselijke rondjes. Het enthousiasme van het publiek zorgt voor de climax, dat alle zweet doet vergeten. 

(Foto's: De Zakenman)

160901 Ochtendoptocht sigaar

160901 Ochtendoptocht School

160901 Ochtendoptocht kleine wagens

160901 Ochtendoptocht Rollercoaster

160901 Ochtendoptocht Ziekenhuis

160901 Ochtendoptocht door de bomen

160901 Ochtendoptocht publiek

160901 Ochtendoptocht rood



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!