Menu

zoeken

29072016 lemmerweg 2SINT NICOLAASGA  -  Met het afronden van het kruispunt van Lemmerweg - Kade en het plaatsen van de palen in het trottoir is voorlopig een einde gekomen aan de 10 weken durende  werkzaamheden van de Lemmerweg. Het is uitvoerder Joost Visser uit Joure  niet geslaagd om alle werkzaamheden voor de bouwvak af te ronden.

Ter hoogte van het Esso station  moet na de Sint Nykster  merke nog een dertigtal meters van de weg en de aansluiting met de Jhr.van Eysingastraat worden vernieuwd. De gehele straat zijn de klinkers opnieuw gelegd  nadat eerst extra fundatie als ondergrond is aangebracht. Ook zijn de straatkolken aangepast. De parkeervakken zijn  verhoogd aangelegd en de trottoirs opnieuw aangelegd.  

De ronding van de straat is opvallend meer dan in de oude situatie met  voor de fietsers is dit oppassen. Ook is het oppassen geblazen voor de afwatering goten  aan beide zijden van de weg die verdiept zijn aangelegd.

(Foto's: De zakenman)

29072016 lemmerweg



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!